Ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, έχει ταχθεί αναφανθόν εναντίον των εκπαιδευτικών στην πρόσφατη διαμάχη τους με την Κυβέρνηση. Αυτό πλέον το γνωρίζουν και οι πέτρες.

Στη δική του επιχειρηματολογία έχει κατά καιρούς χρησιμοποιήσει διάφορα στοιχεία, τα οποία έχουν αποδειχθεί στην πορεία των γεγονότων έωλα έως και ψευδή. Θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι αυτό έγινε άθελά του ή από άγνοια για τα πραγματικά δεδομένα στον χώρο της εκπαίδευσης.

Αυτό που έκανε όμως με την προχθεσινή του ανάρτηση στο Twitter ξεπερνά κάθε όριο καλόβουλης και εποικοδομητικής κριτικής. Σας το παραθέτουμε αυτούσιο:

Πέραν του άκρως προσβλητικού χαρακτηρισμού προς τις Συντεχνίες που εκπροσωπούν 13,000 συμπολίτες μας, ο κ. Μιχαηλίδης έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια της δικαιοδοσίας και των αρμοδιοτήτων του. Δουλειά του Γενικού Ελεγκτή είναι να εντοπίζει τυχόν ατασθαλίες και να υποβάλλει βελτιωτικές εισηγήσεις, όχι να γίνεται εκπρόσωπος πολιτικού κόμματος!

Μετά και τη σημερινή ομόφωνη απόφαση των 3 συνδικαλιστικών οργανώσεων των εκπαιδευτικών, αναμένουμε τουλάχιστον μία απολογία από τον κ. Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ναι, κύριε Ελεγκτά, όσο απίστευτο κι αν σας ακούγετε, οι “συντεχνίες που περί χρημάτων ποιούν αγώνα” μόλις ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ τις προσαυξήσεις σας.