Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, παρευρέθηκε την περασμένη Παρασκευή σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Δερύνεια υπέρ της μη διάνοιξης του εκεί οδοφράγματος και υπέγραψε (όπως βλέπουμε στη φωτογραφία που δημοσίευσε η ΕΔΕΚ στην επίσημη σελίδα της) και το σχετικό έντυπο.

Όπως διαπιστώνουμε από την ομάδα που έχει συσταθεί στο Facebook με τίτλο Διαμαρτυρια ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ, καλούν τα Μέλη της να υπογράψουν το σχετικό έντυπο, στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι “Ζητούμε να κλείσουν τα ήδη υπάρχοντα οδοφράγματα“:

Εύλογα λοιπόν διερωτάται κανείς: από πότε η ΕΔΕΚ κύριε Σιζόπουλε τάσσεται υπέρ του κλεισίματος ΟΛΩΝ των οδοφραγμάτων; Πότε λάβατε θέση ότι ουσιαστικά είστε υπέρ της δημιουργίας ενός τείχους από την μια άκρη της Κύπρου ως την άλλη; Και από πότε ένα σοσιαλιστικό κόμμα παρευρίσκεται σε κοινες εκδηλώσεις με το ακροδεξιό ΕΛΑΜ;

Ελπίζουμε μεθαύριο στις Ευρωεκλογές ο κ. Σιζόπουλος και η ΕΔΕΚ να μην έρθουν και να μας ζητούν τη ψήφο μας, επισείοντας τον κίνδυνο εκλογής του “κακού” ΕΛΑΜ. Μια χαρά τα βρίσκουν φαίνεται.